Despre noi

Clinica Upgrade Dental, situată în centrul Bucureștiului, pune la dispoziția pacienților săi tratamente stomatologice și un mediu clinic la cele mai înalte standarde.

Upgrade Dental este locul unde ai totul integrat – sala de radiologie, chirurgie dentara, cabinet special dedicat copiilor si medici specializati pe fiecare ramura a stomatologiei. Clinica noastra este dotata cu tehnologii de ultima generatie astfel incat punem un diagnostic corect inca de la inceput, tratamentele se realizeaza cu mare acuratete, minim invaziv si cu rezultate de exceptie, iar timpul petrecut pe scaunul stomatologic este mai scurt.

Pentru noi, pe primul loc sunt nevoile, dorintele si confortul pacientilor care ne trec pragul. Medicii nostri ofera consultatii si planuri de tratament cuprinzatoare si atent realizate, asigurandu-se ca fiecare pacient intelege fiecare pas al ingrijirii zambetului lor. Suntem permanent angajati si pregatiti in a oferi cele mai bune solutii pentru rezolvarea oricarei probleme dentare.

Servicii medicale de inalta calitate la pretul corect!

Un sistem stomatologic complet este acel loc unde ai totul integrat!

Servicii 360 – tot ce ai nevoie intr-un singur loc: tehnologii, echipa medicala si empatia de care ai nevoie in fiecare moment! Asa vom ajunge impreuna cu si mai multa usurinta la scopul dorit!

Abordarea Patient-First

Este o strategie dupa care ne ghidam pentru a gasi cel mai potrivit plan de tratament pentru nevoile tale.

Intervenții Integrate

De la radiologie la interventii medicale pentru cei mici, suntem pregatiti si dotati cu tehnologie de ultimă generație si tratamente.

Situații de urgență

Vă rugăm să nu ezitați să contactați personalul nostru de la recepție pentru orice întrebare medicală.

Echipa noastră

Planul nostru este comfortul tău! Vrem să te bucuri de o experiență relaxantă, o echipa primitoare și de facilități la-ndemană.

MANAGER MEDICAL

Dr. Oprea Anda Maria

Medic stomatologie generală, Odontoterapie, Protetică
MEET OUR TEAM

Dr. Dobrincu Cristina

Medic specialist protetică, Estetică dentară
MEET OUR TEAM

Dr. CRISTINA NICOLA

Medic specialist protetică dentară și stomatologie generală

Tur virutal