SUPER OFERTĂ Implant dentar INNO

La doar 1699 lei pentru fiecare implant*, susținem zâmbetul tău cu încrederea că noi suntem cea mai potrivită alegere!

* preț oferit pentru achiziționarea și inserarea chirurgicală a implantului
* consultația inițială care conține inclusiv computer tomograf este gratuită

Un implant dentar de succes arată și se simte precum dintele natural!

Implant dentar Cowellmedi INNO

Sistemul de implant dentar INNO cu încărcare imediată este folosit cu succes atât postextracțional (imediat după extracție), în cazul pacienților cu edentație veche (lipsa unui dinte), cât și în intervențiile din vecinătatea sinusului maxilar.

Implantul este conceput pentru a fi utilizat mai simplu, mai ușor, mai rapid și mai sigur față de alte tratamente stomatologice.

Tehnologia care stă în spatele implantului dentar INNO constă într-un design excelent optimizat pentru structura intraorală a pacienților. Suprafața sa unică, gravată cu macro și micro pori, previne pierderea osoasă marginală din timpul încărcării și oferă avantaje pe termen lung.

La Upgrade Dental medicii noștri specialiști în implantologie și chirurgie orală sunt pregătiți să îți ofere cele mai bune soluții în materie de implanturi dentare, toate potrivite nevoilor tale.

Implant dentar INNO La doar 1699 lei pentru fiecare implanl

Servicii medicale de inalta calitate la pretul corect!

Rată de succes remarcabilă de osteointegrare!

Despre compania coreeană Cowellmedi

Cowellmedi este producător și furnizor de implanturi dentare în Coreea de Sud din 1994. Este una dintre cele mai recunoscute companii care se ocupă cu cercetarea și dezvoltarea implanturilor dentare dar și a materialelor pentru regenerarea oaselor și a țesuturilor utilizate în stomatologie.

Cowellmedi este dedicată celei mai inovative tehnologii din lume, dezvoltând astfel produse de calitate superioară, conducând viitorul tehnologiei implanturilor dentare de ultimă generație și consolidând un nou standard în biotehnologie.