Scanare intraorală 3Shape

Tehnologie și acuratețe pentru un zâmbet perfect.

Am ajuns într-un punct tehnologic în domeniul dentar care ne-a permis să echipăm cabinetul cu cele mai noi aparate posibile, ca tu să ai de la început până la sfârșit o diagnosticare corectă care va duce la o intervenție rapidă și un timp cât mai scurt petrecut în scaunul specialiștilor noștri.

Planul nostru este confortul tău! Vrem să te bucuri de o experiență relaxantă, o echipa primitoare și de facilități la-ndemană.

Ne dorim ca pacienții noștri să beneficieze de tratamente dentare într-un mod cât mai eficient și confortabil posibil. Tehnologia în domeniul stomatologiei face acest lucru posibil, iar clinica noastră Upgrade Dental este dotată în acest sens.

Scanner-ul intraoral 3Shape TRIOS joacă un rol important în întregul procesul de tratament. Permite medicilor noștri sa aibă control complet asupra tuturor aspectelor transformării zâmbetului pacienților, cuprinzând o gamă largă de indicații, de la coroane dentare, fațete, încrustații și implanturi dentare până la proteze scheletate, gutiere și aparate ortodontice.

Ce reprezintă scanarea intraorală 3Shape?

Tehnologia 3Shape TRIOS reprezintă cea mai avansată metodă de scanare intraorală, oferind rezultate superioare și confort sporit pentru pacienți. Amprentarea digitală este realizată în timp real, în doar 3 minute, și este extrem de utilă în planificarea tratamentelor dentare, cu următoarele indicații și beneficii:

Scanner-ul 3Shape TRIOS utilizează tehnologia CAM / CAD, iar acest aspect îmbunătățește semnificativ comunicarea între medicul stomatolog și tehnician. Rezultatul lucrărilor dentare sunt, astfel, extrem de precise atât ca forma cât și nuanța, fiind necesare ajustări minime sau deloc atunci când ajung la pacient. Amprenta dentară 3D este de înaltă calitate și oferă o imagine în cel mai mic detaliu a danturii pacientului, eliminând disconfortul și vizitele numeroase regăsite în cazul amprentării tradiționale.