Estetică Dentară

Cu un zâmbet în fiecare zi, putem întineri!
Tratamentele noastre cosmetice de estetică dentară minim invazive îți vor aduce acel zâmbet minunat pe care îl visezi.

Planul nostru este confortul tău! Vrem să te bucuri de o experiență relaxantă, o echipa primitoare și de facilități la-ndemană.

Cu ajutorul esteticii dentare poți obține zâmbetul pe care ți-l dorești! La Upgrade Dental beneficiezi de tratamente dentare cosmetice minim invazive ce au ca scop obținerea unei danturi frumoase pentru a oferi cât mai multe zâmbete de bucurie celor din jurul tău.

Estetica dentară este responsabilă cu frumusețea și armonia zâmbetului. Când vorbim despre un zâmbet frumos ne referim atât la dantură cât și la aspectul gingiilor.

Ambele aspecte trebuie analizate împreună cu medicul specialist în estetică dentară pentru a obține echilibrul perfect între caracteristicile feței și zâmbet.

Ce reprezintă estetică dentară?

Un zâmbet frumos poate fi cea mai atractivă caracteristică a feței tale. Un zâmbet te ajută să exprimi sănătate, succes, tinerețe și sinceritate. Zâmbetul reprezintă un avantaj important în relațiile personale, de afaceri și sociale. În plus, este foarte important ca tu să fii mulțumit de aspectul zâmbetului tău, ceea ce sporește încrederea în sine.

Tratamentele dentare estetice implică atenție deosebită și delicatețe în actul medical pentru ca rezultatul final să fie impecabil. Este important să fie studiată forma, dimensiunea și culoarea dinților pentru a oferi rezultate individuale plăcute atât estetic cât și din punctul de vedere al naturaleții zâmbetului, și nu în ultimul rând al funționalității. Cele mai frecvente tratamente sunt albire dentara si fațetele dentare. Pe lângă aceste proceduri, aria esteticii dentare include și tehnici de reabilitare orală pentru îmbunătățirea zâmbetului care, cu ajutorul tehnologiei Digital Smile Design, ajută medicii în planificare, facilitează actul medical și ofera acurațete în obținerea rezultatului final.

Albire dentară cu laser

Durează 20 de minute pentru o albire eficientă cu laserul Biolase EpicX, unul dintre cele mai bune și renumite de piață. Tratamentul este minim invaziv, fără durere sau disconfort. Rezultatul este o dantură strălucitoare și albă cu până la 10 nuanțe.

Fațete dentare

Fațetele dentare reprezintă o metodă avansată de tratament, oferită de medicina dentară modernă, pentru cei care își doresc un zâmbet perfect într-un timp cât mai scurt.

Adesea fabricate din materiale compozite, fațetele dentare sunt cel mai des aplicate pe dinții frontali și sunt lipite permanent de dinți. Cel mai mare beneficiu al acestora este îmbunătățirea aspectului zâmbetului în situații precum dinți sparți sau ciobiți, decolorare severă sau colorare inegală a danturii care nu poate fi remediată prin albire, dinți ascuțiți sau cu forme neobișnuite, corectarea dinților depărtați sau a dinților de mici dimensiuni.

Fațetele dentare pot rezista mai mult de un deceniu în funcție de materialul pe îl alegi și de îngrijirea orală, facându-le să fie o investiție pe termen lung care cu singuranță îți va da mult mai multă încredere în zâmbetul tău.

Estetica gingiilor

Un alt element important în estetica dentara îl reprezintă dimensiunea și culoarea gingiilor, prin urmare, linia gingiilor este esentială pentru un zâmbet frumos și natural. Există mai multe tehnici pentru a menține sănătatea gingiilor precum și pentru a acoperi zone ale dinților acolo unde există retracție gingivală. Pe lângă forma arcuită în perfectă aliniere cu dinții, gingiile trebuie să o aibă o lungime adecvată și o culoare sănătoasă.

Digital Smile Design

Tehnologia Digital Smile Design implică 3 pași simpli. Primul pas este scanarea intraorală cu scannerul 3Shape Trios care ajută medicul să îți evalueze situația actuală a danturii și să obtină imagine completă și detaliată în format digital. Pasul doi constă în modelarea zâmbetului ținând cont de estetică, funcționalitate și fizionomia pacientului. Iar în ultima etapă, modelul stabilit este realizat sub forma unul mulaj 3D în laboratorul de tehnică dentară și este gata pentru a fi probat de către pacient pentru a vedea cum arată și cum se simte cu noua dantură.