Tehnologia Smile Design

Iți arătăm noul zâmbet înainte să începem.
Orice schimbare poate fi dificilă la început, dar datorită tehnologiei pe care ți-o putem oferi, acum poți vedea cum va arată zâmbetul tău înainte de a începe orice tratament.

Planul nostru este confortul tău! Vrem să te bucuri de o experiență relaxantă, o echipa primitoare și de facilități la-ndemană.

Dacă îți dorești să aduci o schimbare zâmbetului tău, Digital Smile Design este tehnologia cu ajutorul căreia poți vizualiza cum vei arăta cu noua dantură înainte de a începe tratamentul.

Estetica dentară este responsabilă cu frumusețea și armonia zâmbetului. Când vorbim despre un zâmbet frumos ne referim atât la dantură cât și la aspectul gingiilor.

Ambele aspecte trebuie analizate împreună cu medicul specialist în estetică dentară pentru a obține echilibrul perfect între caracteristicile feței și zâmbet.

Ce reprezintă tehnologia Smile Design?

Digital Smile Design (DSD) permite analizarea în detaliu a structurilor faciale și dentare ale pacientului prin tehnologie digitală de ultima generație. Conceptul DSD este considerat ca fiind cea mai modernă abordare de proiectare disponibilă la momentul actual.

Sunt efectuate proceduri de restaurare dentară pentru pacienții care își doresc să își îmbunătățească estetic zâmbetul, dar și pentru cei care suferă de afecțiuni care au afectat sănătatea și aspectul danturii, oferind un rezultat previzibil.

Cu ajutorul tehnologiei Digital Smile Design și a fotografiilor digitale realizate în completarea investigației, medicul stomatolog poate studia dantura și caracteristicile faciale pentru a planifica virtual tratamentul, în perfectă armonie cu fizionomia pacientului.

Proiectarea digitală a zâmbetului, în 3 pași simpli:

1. Consultație de specialitate

Scanarea intraorală digitală cu tehnologia 3Shape TRIOS și analizarea atentă a caracteristicilor faciale și dentare ale pacientului.

2. Proiectarea zâmbetului

Realizarea materialelor video, fotografii digitale, imagini 3D și utilizarea acestora pentru simularea unui zâmbet estetic și funcțional, în conformitate cu dorințele pacientului.

3. Probarea noului zâmbet

Pacientul poate vizualiza digital noul zâmbet și îl poate proba prin intermediul unui mulaj 3D, pentru a vedea cum arată și cum se simte cu noua dantura.

Medicii specialiști și tehnicienii noștri dentari utilizează încă de la început această tehnologie revoluționară din aria stomatologiei cosmetice. A putea reda un zâmbet frumos și funcțional pentru o lungă perioadă de timp reprezintă cel mai mare succes pentru noi. Chiar și pentru pacienții cu cele mai exigente cerințe dar cu dorințe realiste, cu ajutorul Digital Smile Design, reușim să oferim rezultate dincolo de limitele stomatologiei convenționale, oferind naturalețea unui zâmbet frumos în armonie cu caracteristicile fizionomice personale.