Implant dentar Straumann All-on-4®

Implant dentar Straumann All-on-6®

Reabilitare orală totală, prin plasarea chirurgicală a 4 sau 6 implanturi.

Un zâmbet nou în 48 de ore!

Zâmbet perfect în doar 48 de ore prin cea mai modernă, sigură și rapidă metodă de reabilitare completă a arcadelor

Ce este sistemul de implant All-on-4® / All-on-6®?

Această soluție de reabilitare orală constă în plasarea chirurgicală a 4 sau 6 implanturi. În majoritatea cazurilor, pentru a crește fiabilitatea rezultatului se recomandă varianta all-on-6, dar dacă situația clinică nu permite inserarea a 6 implanturi, atunci se optează pentru varianta all-on-4. Design-ul unic și poziția de inserare a implanturilor caracteristice sistemului All-on-4®/6®, oferă stabilitate ridicată în os, fără a fi necesară adiția sau grefa osoasă.

Datorită numărului mic de implanturi durata intervenției chirurgicale și timpul de vindecare scad, iar posibilitatea atașării imediate a lucrării dentare provizorie, oferă pacienților un zâmbet nou în doar 48 de ore!

Implant Straumann Upgrade Dental

Când se recomandă tratamentul cu All-on-4® / All-on-6®?

AVANTAJELE SISTEMULUI DE IMPLANTURI All-on-4® / All-on-6®

Straumann® este una dintre cele mai mari companii de implanturi dentare din lume. Recunoscute pentru calitatea lor, acestea folosesc o tehnologie unică care crește considerabil rata de succes a integrării în os și grăbește vindecarea.

Fondată de un stomatolog pentru stomatologi, cu scopul de a schimba viețile mai multor pacienți. Neodent® (A Straumann Group Brand) este un brand global disponibil în peste 70 de țări, cu peste 1,6 milioane de implanturi vândute anual. Existent pe piață de peste 25 de ani, axat pe ușurința în utilizare, Neodent Dental Implant Systems se concentrează pe concepte de tratament progresive, cum ar fi soluții moderne și fiabile pentru a permite accesul la tratamente și accesibilitatea pentru a crea zâmbete noi în fiecare zi.

De ce să alegi Upgrade Dental

Zâmbet perfect în 48 de ore prin cea mai modernă, sigură și rapidă metodă de reabilitare completă a arcadelor

Cel mai bun preț la implanturile 𝗔𝗹𝗹-𝗼𝗻-𝟰®/𝗔𝗹𝗹-𝗼𝗻-𝟲®!

Proteza fixa pe implanturi All On

Implant dentar All-on-4® Straumann

Implant dentar All-on-6® Straumann